september 14, 2018 Mark Schuurman

Go Global Education Fair 2018 – September 22nd & 23rd

Unieke Go Global Education Fair 22 september (Hilversum) en 23 september (Amsterdam)

De Nederlandse organisaties GUTS (Go USA Talent in Sports) en UStudy organiseren ook dit jaar weer een grote Education Fair. De Go Global Education Fair vindt plaats in Hilversum (Gemeentelijk Gymnasium Hilversum) op 22 september en in Amsterdam (Topsport en Talentschool Calandlyceum) op 23 september. De fair is gratis door iedereen te bezoeken: leerlingen, ouders, docenten, decanen, sportcoördinatoren en studiekeuze adviseurs. Tijdig inschrijven is van belang, want het belooft net als vorig jaar weer heel druk te worden.

Beide fairs staan geheel in het teken van alle mogelijkheden om in de Verenigde Staten of Canada te studeren – voor iedereen en op elk niveau (VMBO, HAVO, VWO, Gymnasium, MBO, HBO, WO). Zo’n 40 vertegenwoordigers van Noord-Amerikaanse high schools, liberal arts colleges, onderzoeksuniversiteiten en particuliere universiteiten (o.a. Ivy League) zijn aanwezig voor voorlichting en als vraagbaak. We zijn trots dat een Canadese Ambassade medewerker de fair op 22 september officieel zal openen.

De fair is gratis voor iedereen te bezoeken: leerlingen, ouders, docenten, coaches, decanen, overige sportcoördinatoren en studiekeuze adviseurs. Aanmelding geschiedt online via de fair site.